Sunday, 6 May 2018

PROGRAM PERGIGIANPROGRAM PERGIGIAN
Tarikh: 27 April 2018, Jumaat
Tempat: SKPK Miri
Jemputan: Dr. Mohammad Safwan bin Sahar (Pegawai Pergigian), Dr. Nur Husna binti Alias (Pegawai Pergigian), En. Mohd Jaidi bin Sibon (Pembantu Perubatan)
Anjuran: Unit Kesihatan dengan kerjasama Panitia PJPK


Warga SKPK Miri mengucapkan jutaan terima kerana telah sudi berkongsi ilmu, teknik penjagaan gigi serta pemeriksaan gigi bersama-sama anak-anak istimewa kami.


Tuesday, 24 October 2017

KARNIVAL SUKAN : MERENTAS DESA

Minggu karnival sukan dan kokurikulum SKPK MIRI

Hari pertama : Program Merentas Desa

Pada 10 Oktober 2017, SKPK Miri telah melaksanakan Aktiviti Merentas Desa sempena minggu Karnival Sukan dan Kokurikulum 2017. Aktiviti ini bukan sahaja disertai oleh murid dan guru tetapi turut disokong dengan kehadiran para ibu bapa. walaupun cuaca hujan, ibu bapa, murid dan guru masih bersemangat untuk meneruskan aktiviti setelah hujan berhenti. aktiviti kami turut diraikan oleh Pasukan MILO yang menyumbang air milo kepada semua warga sekolah. Pihak sekolah mengambil kesempatan ini mengucapkan jutaan penghargaan kepada semua yang terlibat dalam menjaya semua aktiviti sempena Minggu Karnival Sukan dan Kokurikulum SKPK Miri.

Wednesday, 4 October 2017

SEMARAK SENI MBK SKPK MIRI
Pada 11 Oktober 2017, Rabu. SK Pendidikan Khas Miri akan menganjurkan Program Semarak Seni MBK di Dewan Sri Gemilang, SK Anchi. Program akan bermula pada 8 pagi hingga 12 tengah hari. Orang ramai dijemput hadir. mari kita sama-sama menyokong dan menyaksikan persembahan anak-anak istimewa kita.